duminică, 2 mai 2010

Doar cuvinte

Am sperat ca voi realiza intr-o zi o fotografie care sa schimbe putin lumea in care traim. Am sperat ca voi deschide ochii oamenilor si voi ajuta putin la transformarea omenirii in ceva mai bun. Astazi nu prea mai sper nimic. Desi sunt multi oameni buni, sunt foarte multi care din punctul meu de vedere nu au suflet, mult prea multi. Din pacate se pare ca cei din a doua categorie ajung mereu sa conduca lumea aceasta. Nu exista imagine sau cuvant care sa le daruiasca acestor oameni un suflet, aceasta este convingerea mea.
Asa ca nu-mi ramane decat sa accept in continuare durerea pe care o simt pentru copiii si oamenii nevinovati care mor in razboaie, pentru animalele macelarite fara sens (eutanasiate din cauza prostiei, hotiei si lipsei de interes, vanate de placere sau ucise de incapacitatea omului de a trai in armonie natura), pentru batranii ramasi pe strazi, pentru fiecare petec de natura ce dispare pentru a umple buzunarele cuiva important si pentru alte lucruri normale pentru omenirea aceasta.
Dar poate intr-o zi mai frumoasa voi incerca acea fotografie (mai pastrez un strop de speranta)

3 comentarii:

  1. Nu, filmul/cardul nu s-a terminat. Dar trebuie sa incarc acumulatorii sau sa fac rost de hartie si de solutiile pentru developare pentru a arata si celorlalti ceea ce contine filmul/cardul...

    RăspundețiȘtergere
  2. ..Ilce ...!

    eu am convingerea k modul Tau de a vedea lumea si de a fotografia ...indreapta privitorul la meditatie ..! crezi k este putin lucru,,?

    RăspundețiȘtergere